dissabte, 29 de maig del 2010

Unió impossible? (Part 2)

Si en la primera part d'esta entrada parlàvem de de videojocs ambientats en l'Edat Mitjana, ara seria convenient parlar de l'humanisme, al què ens hem acostat amb autors com Metge o Turmeda.
Possiblement tot el món sàpia que l'humanisme va comportar el renaixement, una època d'esplendor que va sorgir a Itàlia i es va estendre a molts punts d'Europa.
És precisament a Itàlia on té lloc la història del joc que tractarem hui, que no és un altre que l'Assassin's Creed 2.
En este joc d'acció en tercera persona encarnarem, igual que vam fer en el joc anterior (mirar primera entrada), a un membre de la germandat dels assassins, Ezio Auditore.
Ezio és fill d'un important banquer de Florència, que al seu torn també pertany a la Germandat, però que un dia és assassinat junt amb altres membres de la família Auditore. Apartir d'eixe moment el protagonista buscarà venjar les morts del seu sers volguts i per a això deurà recorre llocs com la seua pròpia ciutat, Florència, però també altres localitzacions com Venècia, Forli, Monteriggioni, Sant Gimignano i alguns pobles de la Toscana

1 comentari:

  1. Massa sang per a mi! Impressionant l'ambientació.Podria servir per a una classe d'Història de l'art (ha, ha, sempre pensant en el treball!)A vore si un dia d'estos m'ensenyes a jugar-hi.

    ResponElimina